Data actualizării:
Data publicării:

Fiica milionarului Ioan Crișan de la Arad, lăsată liberă / Update: Prima reacție a Laurei Bîlcea

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Inquam Octav Ganea
Sursa Foto: Inquam Octav Ganea

Fiica milionarului Ioan Crișan de la Arad a fost lăsată liberă.

Update:

Curtea de Apel Bucureşti a respins joi, ca nefondată, cererea procurorilor de arestare preventivă a Laurei Bîlcea (fostă Crişan), fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă de la Arad, scrie Agerpres.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul a doi presupuşi complici ai femeii, Bogdan Adrian Horodincă şi Sebastian Ilie Bulbuc.

Judecătorii au decis ca cei trei să fie puşi imediat în libertate.

De menţionat că instanţa nu a impus nicio restricţie în cazul celor trei.

"În baza art. 227 alin.1 Cpp, respinge ca nefondată propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. 155/76/P/2021 cu privire la inculpaţii Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana. În baza art. 227 alin.1 teza finală Cpp, dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana, dacă nu sunt privaţi de libertate în altă cauză. Executorie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare", se arată în decizia instanţei.

Știrea inițială:

Fiica milionarului Ioan Crișan, Laura Bîlcea, acuzată că a orchestrat planul diabolic împotriva tatălui ei, a fost lăsată liberă.

Anterior, ea a negat toate acuzațiile care i s-au adus și a precizat că intenționează să depună plângere penală în legătură cu decizia de reținere.

Ea a fost acuzată că fi plătit 100 de mii de euro cash pentru lichidarea tatălui său.

„Nu mi-am omorât tatăl. Întrebați-i pe cei care au investigat“, a spus Laura Bîlcea.

„Nu știu de ce am fost denunțată. Am conștiința împăcată. Am încercat împreună cu avocata mea să aflu cine mi-a ucis tatăl. Nu am reușit să aflu“, a mai precizat fiica milionarului Ioan Crișan.

„Nu îl cunosc pe cel care m-a denunțat. Nu sunt în măsură să știu ce au făcut alte persoane din dosar. Nu am cunoștințe în Serbia“, a conchis fiica lui Ioan Crișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel