Data actualizării:
Data publicării:

Fiica afaceristului Adrian Kreiner a povestit ce s-a întâmplat în noaptea atacului. "M-a întrebat agresiv în limba engleză unde sunt banii"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Fiica afaceristului Adrian Kreiner a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care trei indivizi au intrat în casa lor din Sibiu.

Unul dintre suspecții în cazul morții afaceristul din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost arestat în Irlanda de Nord, transmite Antena 3 CNN. Marian Cristian Minae avea mandat de arestare în lipsă, iar autoritățile române au cerut deja extrădarea lui. Celălalt român prins în acest caz este Laurențiu Ghiță. El se ascundea tot în Regatul Unit, însă în Scoția. 

Totuși, cel mai căutat român în acest moment rămâne Costinel Cosmin Zuleam, în vârstă de 31 de ani. Potrivit anchetatorilor, el ar fi fost creierul care a pus la cale jaful din casa lui Adrian Kreiner, iar Marian Cristian Minae şi Laurențiu Ghiță ar fi executat planul întocmit de el.

VEZI ȘI: Cine sunt cei doi suspecți în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, prinși în Marea Britanie. Sunt prieteni din copilărie - Foto în articol

Mărturiile fiicei lui Adrian Kreiner

 

Între timp, fiica lui Adrian Kreiner a povestit oamenilor legii tot ce s-a întâmplat în noaptea în care cei trei indivizi au intrat în casa tatălui ei pentru a-l jefui. Tânăra a sunat la 112 în timp ce criminalii erau în casă, dar aceștia au prins-o şi au amenințat-o cu pistolul. Se pare că acesta a și fost momentul care i-a făcut pe hoți să fure rapid ce au găsit și să fugă din locuință, fără a scotoci prea mult printre lucruri pentru a găsi mai mulți bani. Le-ar fi fost frică că din moment ce fiica lui Adrian Kreiner reușise să sune la 112, polițiștii ar fi putut sosi în orice moment.

"M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu știu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a amenințat cu arma la tâmplă", se arată în referatul de arestare.  

Indivizii au plecat cu 40 de euro și 100 de lei din geanta fiicei și 16 ceasuri din șifonier. Ceasuri despre care nici nu știau exact cât valorează, pentru că ulterior ar fi căutat informații pe internet despre prețul acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel