FIFPro îi sfătuieşte pe fotbalişti să nu meargă la FCSB: "Ăsta este tratamentul la care sunt supuşi"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
AFAN anunţă că Federaţia Internaţională a Fotbaliştilor Profesionişti s-a autosesizat şi le recomandă jucătorilor să nu meargă la FCSB. 

"Au văzut ce se întâmplă și au întrebat dacă această este situația reală. Le-am explicat că așa este, ăsta este tratamentul la care sunt supuși. Noi, în general, sfătuim jucătorii să meargă sau să nu meargă la diferite cluburi.

Le prezentăm situația. Atunci ei aleg dacă semnează sau nu. Așa și cu jucătorii români. Am avut jucători care ne-au trimis contractele înainte să semneze cu FCSB. Noi i-am întrebat dacă își asumă riscurile la care sunt supuși. Ei aleg să meargă. Ce poți să faci mai mult? Când știi exact care e comportamentul și mergi, îți asumi un risc", a spus Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, potrivit GSP.ro.

Reacţia vine la doar câteva zile după ce portarul Andrei Vlad a fost umilit din patronul echipei, Gigi Becali, în urma unor erori care au costat echipa calificarea în Conference League. 

"Vlade, nici muşte nu poţi să prinzi"

Săptămâna trecută ar fi avut loc o ședință cu toată echipa, în care finanțatorul a vorbit cu telefonul dat pe speaker. Gigi Becali ar fi ținut un discurs în vestiar, după ce a sunat pe telefonul unei persoane din staff, și le-a transmis un mesaj tuturor jucătorilor, care erau adunați pentru întâlnirea virtuală cu patronul.

Becali le-a reproșat mai multe lucruri fotbaliștilor, dar principala țintă a fost Andrei Vlad, care a greșit grav la primul gol al returului cu Shakhter Karagandy, din turul 2 preliminar al Conference League.

"Băi, Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!", i-ar fi strigat Becali tânărului portar, după care a anunțat că de acum înainte Straton va fi titular. "Cătăline, să te apuci să te antrenezi serios când te întorci acasă, numai în plonjoane vreau să fii! De luni tu o să aperi!" a fost mesajul patronului roș-albaștrilor, conform Digisport.ro.

Gigi Becali a explicat rușinea eliminării echipei pe care o patronează din Conference League, 3-5 la loviturile de departajare cu Șahtior Karaganda, în turul doi preliminar.

'Nu credeam niciodată în viața mea că echipa asta ne dă nouă două goluri. Așa ceva... Asta-i echipă să dea două goluri? Bine, primul gol a fost marcator Vlad, el a dat primul gol, iar al doilea l-a dat Vucur, a dat pasă de gol. Antrenorul n-are nicio vină, ce vină să aibă dacă jucătorii n-au chef să alerge. Ne trebuie o injecție care să ne dea mai multă bărbăție!', a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel