Fifor: Acesta este premierul cu care PSD merge la consultările cu președintele
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
"PSD e pregătit să înlăture dezastrul guvernării PNL. Are un candidat clar de prim-ministru, are un program de guvernare la cheie, are competența dovedită și e dispus să guverneze chiar și cu un guvern minoritar", transmite Mihai Fifor. 

"PSD a câștigat alegerile si, prin urmare, își asumă hotărât responsabilitatea de a forma un guvern care să scoată țara din profunda criză sanitară și economică în care a aruncat-o guvernarea haotică a Dreptei.

Premierul cu care PSD merge la consultările cu președintele țării este Alexandru Rafila. Nominalizarea sa efectivă, formală va fi făcută de Consiliul Politic Național al PSD, în prima sa ședință.PSD nu are nicio ezitare să își asume chiar și o guvernare minoritară. Este infinit mai bine pentru România și pentru români o guvernarea competentă minoritară, decât una dezastruoasă a unei majorități iluzorii de dreapta, în fapt un nou CDR, cu tot haosul pe care l-a presupus acesta. România nu-și poate permite în actualul context critic, cu pandemia coronavirus din ce în ce mai virulentă, cu sute de morți zilnic și spitale sufocate de mii de cazuri grave, cu economia în picaj abrupt, încă un experiment de dreapta, de tip Convenția Democrată", transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

Fifor: Iohannis a încălcat grav Constituția

"Sunt bine știute scandalurile nesfârșite, incompetența, haosul și prăbușirea economică și socială din timpul guvernării de dreapta a Convenției Democrate. Nu există niciun dubiu că, în condițiile actuale, o combinație de dreapta similară -PNL-USR-PLUS-UDMR- va fi mult mai nocivă.Așa-zisa majoritate a Dreptei Unite pentru care Iohannis a încălcat grav Constituția și a compromis instituția președinției este în realitate o gașcă a pierzătorilor, hămesită după ciolanul puterii, incapabilă de o bună guvernare.

PSD îi cere președintelui Iohannis să înceteze cu experimentele profund nocive pe seama sănătății și vieții românilor. Să respecte voința și dorința românilor de schimbare, să respecte Constituția și să se gândească la binele țării până nu e prea târziu!", atenţionează social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel