NETFLIX pentru fotbal. FIFA a lansat o platformă gratuită pentru meciuri LIVE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de JESHOOTS.com, de la Pexels
Fotografie creată de JESHOOTS.com, de la Pexels
Federaţia Internaţională de Fotbal a pus bazele unei platforme gratuite pentru transmiterea meciurilor live. 

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a lansat marţi o platformă online gratuită de meciuri live şi partide de arhivă de la Cupele Mondiale, un serviciu disponibil iniţial în cinci limbi şi destinat în special punerii în valoare a fotbalului feminin, transmite AFP.

Platforma FIFA+ va găzdui meciuri transmise în direct din campionatele din lumea întreagă, jocuri interactive, informaţii despre competiţii, materiale video inedite, relatări ale fotbalului masculin şi feminin pe plan internaţional, conform unui comunicat al forului internaţional.

FIFA primite de asemenea difuzarea anuală a circa 40.000 meciuri în direct de pe toate continentele, inclusiv 11.000 de partide de fotbal feminin. La lansarea serviciului vor fi difuzate în direct 1.400 jocuri pe lună.

Se oferă de asemenea acces la arhivele Cupelor Mondiale masculine şi feminine, la peste 2.000 de ore de înregistrări, meciuri complete sau rezumate.

Platforma mai ofertă statistici, documentare, primul va fi consacrat fostului câştigător al Balonului de Aur, brazilianul Ronaldinho, emisiuni de dezbateri etc. Începând cu luna iunie, platforma va deveni disponibilă în 11 limbi.

În 2019, UEFA şi-a lansat platforma sa video online, numită Uefa.tv, care oferă 60 de ani de arhive de fotbal european şi rezumate ale campionatelor sale, inclusiv feminin, tineret şi de futsal, scrie Agerpres.

Anglia, văzută ca mare favorită la câştigarea CM 2022

Campionatul Mondial se va desfăşura în Qatar în acest an, iar Anglia este văzută de unii drept marea favorită. 

Naţionala de fotbal a Angliei poate fi considerată printre marile favorite la câştigarea CM 2022 din Qatar, a afirmat miercuri suedezul Sven-Goran Eriksson, fost selecţioner al "Three Lions", scrie DPA.

Nu ştiu cât de puternice sunt în prezent Brazilia şi Argentina, dar din Europa, Italia nu va fi prezentă acolo. Spania nu cred că este suficient de pregătită pentru a ridica pretenţii la titlu, cu Germania nu se ştie niciodată, mai rămâne Belgia. Anglia cu siguranţă îşi va câştiga uşor grupa sa, apoi, dacă nu va avea jucători accidentaţi sau suspendaţi eu o văd până în finală. Este, dacă nu marea favorită, printre principalele favorite, a spus Eriksson.

Suedezul a antrenat naţionala Angliei, în prezent vicecampioană europeană, la ediţiile CM din 2002 şi 2006, ajungând până în sferturi.

La CM 2018 din Rusia, Anglia a ajuns în semifinale.

Anglia face parte din Grupa B la turneul final al CM 2022 din Qatar alături de Iran, SUA şi viitoarea câştigătoare a play-off-ului european (Ţara Galilor - Ucraina/Scoţia). Primul meci îl va avea cu Iran pe 21 noiembrie, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel