Fierbe ouăle în vin roșu. Cea mai originală metodă de vopsire a ouălor de Paște
Dacă ești căutarea unui mod original de a vopsi ouăle de Paște, iată unul dintre ele.
Metoda pe care ți-o prezentăm în acest articol nu va dura mult timp, dar va da un rezultat grozav. Vorbim despre modul de a vopsi ouăle în vin roșu. Efectul va fi foarte neobișnuit.
Datorită vinului, culoarea ouălor va fi profundă și saturată, iar la suprafață va apărea un model în relief. Astfel de ouă creative vor deveni cu siguranță „punctul culminant” al mesei festive de Paște.
Miel cu usturoi la cuptor: cea mai bună rețetă pentru masa de Paște
Vii avea nevoie de cel mai ieftin vin roșu dulce pentru a vopsi ouăle. Se toarnă vinul peste ouă, se adaugă 2 linguri de oțet, se acoperă oala cu un capac și se fierb ouăle la foc mediu 20-25 de minute.
Colomba cu scorțișoară și migdale, un cozonac pufos și aromat. Rețeta bucătarilor italieni
Spuma poate fi îndepărtată cu o lingură. După ce au fiert, ouăle se lasă în oala cu vin până se răcesc complet. Scoate ouăle din oală pune-le pe prosoape de hârtie. Lasă ouăle să se usuce complet.
Poți fierbe mai multe ouă în același vin. Dar trebuie să știi că al doilea lot de ouă va avea o culoare ușor diferită. După ce ouăle sunt complet uscate, le poți decora suplimentar cu sclipici.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News