Fetty Wap, eliberat pe cauțiune de jumătate de milion de dolari. Ce rol avea într-o rețea de trafic de droguri
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rapperul Fetty Wap a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de jumătate milion de dolari.

Un judecător federal din Long Island a ordonat ca rapperul american Fetty Wap, arestat pentru rolul său într-o reţea de trafic de droguri de milioane de dolari, să fie eliberat în schimbul unei cauţiuni de 500.000 de dolari, relatează sâmbătă dpa.

Cântăreţul hip-hop american, în vârstă de 30 de ani, pe numele real William Junior Maxwell II, a garantat cu locuinţa sa din Georgia pentru a fi eliberat pe cauţiune. El trebuie acum să poarte un dispozitiv electronic pentru gleznă, conform Agerpres. Judecătorul din Long Island, statul New York, a precizat că rapperul poate călători pentru turnee muzicale atât timp cât primeşte permisiunea procurorilor federali.

De ce a fost arestat rapperul fără un ochi

Fetty Wap, cu vânzări care i-au adus un disc de platină, a fost arestat săptămâna trecută pentru rolul său într-o reţea de trafic de droguri de milioane de dolari, care ar fi importat peste 100 de kilograme de heroină, fentanil şi cocaină de pe Coasta de Vest în vederea comercializării în Long Island şi în New Jersey, statul natal al artistului.

Muzicianul, cunoscut pentru hitul său "Trap Queen", a fost unul dintre cei şase bărbaţi, printre care se numără un angajat de la centrul de corecţie Garden State, acuzaţi de implicare într-o reţea de distribuţie a drogurilor, au indicat autorităţile.

Rapperul din Paterson, New Jersey, a fost arestat pe stadionul Citi Field, în prima zi a unui festival de muzică. Fetty Wap a fost identificat de autorităţi drept "redistribuitor cu kilogramele pentru organizaţia specializată în trafic" de droguri. În timpul operaţiunii, anchetatorii au recuperat 1,5 milioane de dolari în numerar, 16 kilograme de cocaină, 2 kilograme de heroină, cinci arme şi muniţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel