Fetiţă ucisă, Dâmboviţa. Detaliul care poate duce la descoperirea autorului. Tudorel Butoi: Asta trebuie făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Tudorel Butoi
Tudorel Butoi
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a explicat, pentru DC News, care este elementul care trebuie cercetat în cazul fetiţei care a fost ucisă în judeţul Dâmboviţa, cercetare care ar putea oferi informaţii pentru descoperirea autorului faptei. 

"Pedofilii, de regulă, urmăresc detensionarea hedonică, trăirea actului sexual. După care nu-i mai interesează nimic, ce să facă ei cu copiii aceştia? Aici nu ai posibilitatea de a relaţiona de genul: hai să ies cu fetiţa în oraş, să ne ducem în societate, să trăiesc cu ea într-o relaţie. Nu! Îl foloseşte pe acest copil şi rapid se descotoroseşte de el.

E de văzut ce spune expertiza medico-legală, psihiatrică şi mai ales aprecierea exterioară a cadavrului vizavi de violenţele respective. Acum, când stăm noi de vorbă, poate să fie târziu, dar ar fi interesant de urmărit ridicarea amprentelor digitale de pe piele. Pentru că dacă ăsta nu a înjunghiat-o sau nu a strangulat-o, iar decesul s-a produs numai prin sugrumare, cum anticipez eu, ar fi foarte interesantă încercarea de ridicare a amprentelor  papilare de pe pielea gâtului.

Ca să sugrumi o persoană, fie ea chiar atât de mică, trebuie să strângi foarte puternic şi aici ai degetele care lasă urme, lasă echimoze", a explicat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel