Data actualizării:
Data publicării:

Fetiţa muşcată de lup la Zoo Sibiu este conştientă şi a primit vaccin antitetanos

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Clipe de groază la Zoo! O fetiţă a fost atacată de lup. Între timp, a primit îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol.

UPDATE 18:20: "Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup. Se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale", a explicat Andreea Ştefan.

La Grădina Zoologică din Sibiu sunt afişate mesaje prin care vizitatorii sunt atenţionaţi să nu se apropie de cuştile animalelor dincolo de zona de protecţie şi să nu bage mâinile printre gratii.

"S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamentul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu", a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă.

O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost muşcată vineri de un lup, la Grădina Zoologică din municipiul Sibiu, după ce a băgat mâna prin gardul de protecţie al animalelor. După atac, copila a fost transportată cu o rană la palmă, de un echipaj SMURD, la Urgenţa Spitalului de Pediatrie din oraş, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Andreea Ştefan.

"Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup. Se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale", a explicat Andreea Ştefan.

La Grădina Zoologică din Sibiu există afişate mesaje prin care vizitatorii sunt atenţionaţi să nu se apropie de cuştile animalelor, dincolo de zona de protecţie şi să nu bage mâinile printre gratii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel