Fetița din Dâmboviţa, dispărută, găsită moartă. Ingrid Mocanu a răbufnit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a declarat, duminică, că anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița, dată dispărută vineri și găsită moartă. Printre suspecți se află și un cetățean străin, au anunțat anchetatorii.

Avocata Ingrid Mocanu a comentat acest subiect.

”O copilă a fost răpită și ucisă în drumul de la școală spre casă. Un cetățean olandez este suspect... se pare că a fugit din țară. Olanda ne spune că trebuie să "luptăm anticorupție", cu riscul distrugerii destinelor unor nevinovați, a încălcării legii și cu aruncarea la coș a prezumției de nevinovăție.

Nu trebuie să luptăm împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei și altor forme de infracționalitate gravă.

Trebuie să ne umilim în fața lor și să le înghițim lecțiile de doi bani... și desigur, golirea țării de resurse materiale și umane.


PS - comunicatorii de la Dâmbovița par totuși mai "culți în cap" decât cei de la Caracal”, a scris avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine", a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Anchetatorii au un cerc de suspecți, unul dintre aceștia fiind un cetățean străin


„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute", a mai spus prim-procurorul într-o conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel