Urmărește emisiunea live
„Fetița care l-a învins pe Dodon este foarte puternică!“ E INCREDIBIL cine a făcut declarația
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
O declarație surprinzătoare îl pune într-o poziție de șah mat pe Igor Dodon, președintele în exercițiu al Republicii Moldova.

Federația Rusă a pierdut definitiv controlul asupra R. Moldova, după ce omul Moscovei la Chișinău, Igor Dodon, a pierdut alegerile prezidențiale. Declarațiile au fost făcute de către fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse și corespondent NTV la războiul moldo-rus din 1992, Alexandr Nevzorov, în cadrul unei emisiuni la postul de radio Ekho Moskvî.

„Fetița care a venit este foarte puternică și foarte pro-europeană. Deci, Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna”, a declarat Nevzorov. „Republica Moldova nu este o republică prezidențială. Dacă se lua cineva de el, repede fugea undeva la Moscova. A fost mereu foarte umil în fața Moscovei. Eu în general nu înțeleg cine putea votează pentru el. Doar dacă acolo la ei știuleții de porumb au drept de vot, atunci înțeleg cine a votat pentru Dodon”, a mai menționat Nevzorov.

Amintim că jurnalistul Nevzorov anterior i-a adus mai multe critici lui Dodon

„Prostul Dodon, care este președintele Moldovei, s-a jucat prea mult de-a președintele și l-au trimis pe jos la Moscova. Aici, lui i-au promis ajutor în deschiderea unei afaceri, dar în prima perioadă de timp va locui în Mausoleu și-l va spăla pe Lenin”, a declarat anterior fostul politician, conform Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel