Fete dispărute, Caracal. Zvonuri înfiorătoare de la casa mecanicului auto
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 26 iul 2019, 11:33
WhatsApp
Două fete, una de 15, cealaltă de 19 ani, au dispărut din Caracal, când au fost luate la ocazie. Astăzi, la casa unui mecanic auto, sunt percheziții de amploare. Se caută în casa bărbatului, dar și în curte, unde a fost săpată o groapă de dimensiuni mari. 

GPS-ul ultimei fete dispărute, în vârstă de 15 ani, a dus la casa bărbatului la care astăzi se fac percheziții. Antena 3 a transmis, pe surse, că se pare că au fost găsite rămășite umane în curtea în care se fac perchezițiile. 

Cazul este unul șocant și, dacă se confirmă zvonurile, duce spre un criminal în serie. 

Vezi și aici mai mult despre cele două fete dispărute: Fete dispărute din Caracal, descoperire macabră. Psiholog criminalist: E varianta cea mai groaznică

Pe Facebook, oamenii scriu informații șocante. Se pare că bărbatul ar fi fost și taximetrist și ar fi obișnuit să ia oameni la ocazie, în special femei. Potrivit informațiilor care circulă pe rețeaua socială, informații care nu sunt confirmate oficial, acasă la bărbat, ar fi fost găsite trupuri ale unor fete, ascunse în butoaie. 

Zeci de oameni s-au strâns în fața curții bărbatului. Potrivit sătenilor, citați de Antena 3, bărbatul ar fi trăit mult timp în Italia, acolo unde a rămas familia sa. El este divorțat de soție. 

Revenim cu informații pe parcursul zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?