Festivalul Mamaia Copiilor, incident șocant. A cedat scena! - update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Festivalul Mamaia Copiilor, incident șocant. A cedat scena!
Festivalul Mamaia Copiilor, incident șocant. A cedat scena!
Scena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat, creându-se astfel panică atât în rândul copiilor, cât și al părinților.

În ultima seară de festival, în momentul decernării premiilor, scena a cedat, copiii urcați pe ea intrând în panică. Pe scenă se aflau zeci de copii. Prezentatoarea festivalului a cerut "publicitate".

Ce zice primarul din Constanța

"Vreau să clarific pozițiile. Primăria Muncipiului Constanța are calitate de finanțator. Fundația Culturală Mamaia Copiilor a câștigat un proiect finanțat de municipalitate și s-a ocupat de organizarea acestui eveniment. Am avut reprezentanți care se ocupă de verificarea modului în care organizatorii își îndeplinesc atribuțiile din contract. Pe această scenă din Mamaia au realizat o butaforie, o suprastructură, tocmai pentru a avea un show de calitate. Din ce am înțeles, a cedat și s-a lăsat aproximativ 20 de cm. Noi ne vom asigura că luăm toate măsurile astfel încât astfel de incidente să nu se mai repete. (...) Nu sunt deloc mulțumit că un eveniment pe care ni l-am dorit de succes să fie angrenat în scandaluri sau într-un val de nemulțumiri. Se va face o anchetă cu privire la modul în care a fost organizat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nimeni nu a fost rănit. Am primit mai multe reclamații legate de jurizări, vom face un raport, care va fi făcut public", a declarat, marți, 17 iulie, într-o intervenție telefonică la Antena 3, primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Update: Nimeni nu a fost in pericol, în niciun moment, la Festivalul Mamaia Copiilor 2018, susțin organizatorii. Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat din cauza unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au început din data de 5 iulie, a umezelii și a presiunii exercitate de copiii care au sărit pe scenă de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborât, ca o trapă, 20 de cm peste avanscena propriu-zisă. Acestea au fost situațiile neprevăzute ce au condus la acest incident, în urma căruia nimeni nu a avut nimic de suferit.

Vezi și: Organizatorii Festivalul Mamaia Copiilor 2018 au găsit vinovații pentru căderea scenei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel