Festivalul Download 2019, Marea Britanie. Def Leppard - Hysteria, live integral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Festivalul Download 2019, Marea Britanie. Def Leppard - Hysteria, live integral
Festivalul Download 2019, Marea Britanie. Def Leppard - Hysteria, live integral
Formaţia rock Def Leppard va fi cap de afiş la ediţia de anul viitor a festivalului ''Download'' din Marea Britanie.

Rockerii veterani se vor număra printre trupele care vor evolua pe scena Download 2019 pe care vor urca, printre alţi artişti, formaţiile americane Tool şi Slipknot, potrivit organizatorilor, informează marţi Press Association. Ediţia din 2019 a celebrului festival din Donington Park, Leicestershire, se va desfăşura în perioada 14 - 16 iunie.

Liderul Def Leppard, Joe Elliot, a declarat că acest festival de muzică rock este un eveniment special pentru trupa sa originară din Sheffield, cu o activitate artistică de 41 de ani. De asemenea, muzicianul a anunţat că fanii vor avea ocazia să asculte live toate piesele de pe cel mai de succes album al formaţiei, Hysteria.

Suntem încântaţi că ne vom întoarce în postura de cap de afiş la 'Download' în 2019. Festivalul are un loc special în inimile noastre şi este o zonă minunată pentru concert. Vom cânta tot 'Hysteria' - da, tot - plus multe alte hit-uri, şi vom da un spectacol foarte special pentru fanii noştri din Marea Britanie. Abia aştept să vă văd acolo!, a spus Elliot.

Alte trupe prezente

Trupa Slipknot, descrisă de organizatorii festivalului drept una dintre cele mai bune formaţii live de pe planetă va fi de asemenea prezentă pe scena principală a acestui eveniment muzical important din 2019. Formaţia Tool, deţinătoare a mai multe premii Grammy, a fost la rândul ei confirmată şi va evolua pe scena principală a festivalului Download de anul viitor.

Printre artiştii şi trupele confirmate se numără şi Whitesnake, Trivium şi Slash. Biletele pentru Download Festival 2019 vor fi puse în vânzare începând de la 6 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel