Festivalul Berii Germane în Parcul IOR. În ce perioadă se desfășoară
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Fotografie de la Amanda Klamrowski: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/bere-racoritoare-bautura-racoritoare-tabel-1400255/
Fotografie de la Amanda Klamrowski: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/bere-racoritoare-bautura-racoritoare-tabel-1400255/
Între 30 iunie și 2 iulie, în incinta Parcului IOR, lângă biserica maramureșeană, are loc Festivalul Berii Germane.

Festivalul Berii Germane se va desfășura în perioada 30 iunie - 2 iulie. Cei care vor ajunge în acest weekend în Parcul IOR vor avea parte de o selecție impresionantă de 15 sortimente de bere originală germană, preparată cu pasiune și respectând tradițiile autentice, de la aromele intense ale berilor negre, la răcoritoarele beri blonde, până cele mai exigente gusturi!

Pe lângă bere, cei care vor ajunge Festivalul Berii Germane vor putea degusta autenticii cârnați Thuringer, preparați după rețeta tradițională germană, alături de delicioasa varză cu ciolan. Gustările autentice vă vor transporta direct în inima Germaniei.

De asemenea, în perioada 30 iunie - 2 iulie veți avea parte de o atmosferă vibrantă și distracție în stil nemțesc. Vă veți simți ca și cum ați petrece într-un autentic târg german, cu muzică live și multă voie bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel