Fenechiu și Mănescu se acuză reciproc. Vezi de ce
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Deputatul PNL Relu Fenechiu şi ministrul PNL al Transporturilor, Ramona Mănescu, s-au acuzat reciproc, vineri, la dezbaterile din Comisiile reunite de industrii şi servicii din Parlament, cu referire la programul european "Connection Europe Facility". 

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că în cadrul mandatului său s-a bătut foarte mult pentru ca porţile de intrare şi ieşire din Europa să fie şi în România. El a precizat: "Nu aş vrea să îmi pară rău după Traian Băsescu, care, ce a făcut el bine-rău, dar a adus Coridorul 4 prin Bucureşti şi nu prin Calafat. Acum, văd cu părere de rău că singura porţiune de coridor prioritar din România rămâne Timişoara-Calafat, ceea ce mi se pare periculos", scrie Mediafax.

Fenechiu s-a adresat actualului ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu: "M-ar interesa, doamna ministru, aşa, pentru cultura mea generală, pe cine aţi trimis la Tallin (Reuniunea interministerială din cadrul evenimentului Zilele TEN-T 2013 cu tema "Conectarea Europei", spre o nouă reţea de infrastructură, n.r.), să reprezinte ministerul Transporturilor, şi eu v-aş propune să îl daţi afară".

"Eu am reprezentat România la Tallin", a răspuns Ramona Mănescu, la sfârşitul audierilor din Comisii.

"Acum nu ştiu dacă s-a dat afară pentru că făcuse negocierile proaste sau nu. Nu îmi dau seama, nu ştiu la ce se referea", a adăugat Ramona Mănescu. Ea a mai precizat că proiectul autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi nu a fost preluat de Ministerul Transporturilor, pentru că Relu Fenechiu nu a semnat protocolul când trebuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel