Fenechiu: Am mers cu Băsescu de mână, la alegeri. Mi-a făcut rău în viață
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Băsescu Fenechiu
Băsescu Fenechiu

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a arătat, miercuri seara, cum l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajungă președinte, după care șeful statului i-a făcut "enorm de mult rău".

"Eu din campania din 2004 - poate și după aia pentru o scurtă perioadă - nu am mai discutat cu dl Traian Băsescu niciodată. Am contribuit enorm la campania din 2004, când a fost ales președinte. M-am urcat cu dlui și i-am ridicat mâna sus în multe camioane și i-am rugat pe români, i-am convins să voteze pentru dl Traian Băsescu. Am crezut extraordinar de mult atunci că așa e bine", a declarat Relu Fenechiu, în emisiunea "Tonomatul lu' Ciutacu", de la România Tv.

El susține că dosarul penal pe care îl are în Justiție este "realizarea" celui pe care l-a ajutat să ajungă președintele țării.

"Traian Băsescu mie mi-a făcut enorm de mult rău în viață. Nu vreau să vă spun cam care a fost viața mea în toți acești opt ani de când port această povară a unui dosar penal. Sută la sută de la Traian Băsescu mi se trage", a adăugat ministrul Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel