Femeie, violată de un necunoscut în camera unui hotel din centrul Clujului. Agresorul a intrat peste ea la duș
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Femeie, violată în camera unui hotel din centrul Clujului / Foto: Pixabay
Femeie, violată în camera unui hotel din centrul Clujului / Foto: Pixabay
O femeie a fost violată în camera unui hotel din centrul Clujului.

Scene șocante într-un hotel de 3 stele din centrul Clujului. O femeie a fost violată de către un bărbat care a dat buzna peste ea în propria-i cameră, scrie realitateadecluj.net. Din primele informații, se pare că bărbatul nu era cazat în hotelul respectiv și nici nu se cunoștea cu victima.  El ar fi intrat peste femeie atunci când aceasta se afla la duș. Individul a fost prins la scurt timp de către polițiști și reținut pentru 24 de ore.

„În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual. Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

O fată de 16 ani din Piatra-Neamț a înjunghiat mortal un bărbat care ar fi vrut să o violeze

Fata de 16 ani din Piatra-Neamț care a înjunghiat mortal un bărbat de 41 de ani, care ar fi încercat să o violeze, este cercetată în libertate. Minora ajunsese în locuința agresorului ca să discute despre un loc de muncă în străinătate. Acolo, însă, bărbatul ar fi sechestrat-o și atacat-o. 

Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a găsit pe Internet un anunţ de angajare în străinătate. Aşa s-a întâlnit cu bărbatul de 41 de ani şi a mers cu el, ca să discute oferta. A ajuns în apartamentul bărbatului din Piatra Neamț, iar acolo acesta ar fi încercat să o violeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel