Femeie ucisă și aruncată pe autostrada A1. Ce spune avocatul afaceristului turc care ar fi ucis-o pe Mirela. "Este foarte important să se cunoască faptul că..."
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @zurijeta
FOTO: Freepik @zurijeta
Vezi în articol ce a declarat avocatul afaceristului turc care ar fi ucis-o pe Mirela femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1.

Avocatul cetățeanului turc care ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp, pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești, susține că afaceristul ar avea probleme de sănătate mintală.

”În ceea ce îl privește pe clientul meu, pe situație medicală sunt mai multe aspecte. În primul rând, există un document care a fost eliberat de organele medicale din România, și recent, prin discuții cu fiica acestuia, din Germania, mi s-au adus la cunoștință anumite boli pe care le-a avut în Germania, printre care și cele psihice, care au rezonanță și cu starea lui de sănătate, în genere”, a declarat avocatul cetățeanului turc, Gabriel Marian Grigore, citat de Realitatea Plus.

Avocat: Nu s-a mai prezentat la tratamente 

Potrivit avocatului, care are informația de la fiica cetățeanului turc, se pare că acesta ”nu s-a mai prezentat la tratamente și probabil că nici în România nu le-a mai continuat.

Cu privire la situația medicală, este foarte important să se cunoască faptul că el, într-adevăr a avut niște tulburări, el suferea de epilepsie idiopatică, cu act medical, depus și la dosarele anterioare, și, bine-înțeles, pe situația aceasta putem să amintim tulburările cognitive, tulburarea depresivă, tulburarea anxioasă, care au niște rezonanțe cu privire la situația sa de comportament”, a mai spus avocatul.

Afaceristul turc și-a recunoscut fapta

Afaceristul turc și-a recunoscut fapta. Acesta le-a spus anchetatorilor că a luat-o pe Mirela de la un magazin din zonă și ar fi mers la el acasă, unde s-au certat din cauza unor datorii pe care femeia le avea la afaceristul turc. După ceartă, bărbatul ar fi lovit-o cu un scaun, fapt ce i-a provocat femeii o stare de inconștiență. Potrivit afaceristului, acesta a stropit-o cu apă pe femeie, dar pentru că nu reacționa, a decis să o tranșeze și să o arunce pe un câmp de lângă autostradă, unde în urmă cu două săptămâni, corpul a fost găsit, întâmplător, de niște muncitori.

Citește și: Ce ar fi făcut afaceristul turc după ce ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Motivul șocant al crimei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel