Femeie ucisă de 8 câini într-un parc din Marea Britanie. Nimeni nu va fi pus sub acuzare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Alexas Fotos, Pexels
Fotografie de la Alexas Fotos, Pexels
O femeie din Marea Britanie a fost ucisă de 8 câini într-un parc. Autorităţile au decis, însă, că nimeni nu va fi pus sub acuzare în acest caz. 

Femeia, în vârstă de 28 de ani, îi plimba pe cei 8 câini în Caterham, Marea Britanie, când a fost atacată de aceştia, pe 12 ianuarie. Poliţiştii au tranchilizat şi capturat câinii, şi îi păstrează în adăpost până la finalizarea anchetei. 

Niciunul dintre cei opt câini nu făcea parte din vreo rasă interzisă, astfel că nu au fost făcute acuzaţii de niciun fel de către Poliţia din Surrey.

"Este un incident tragic şi o femeie şi-a pierdut viaţa. Ştiu că a provocat multă îngrijorare la nivel local şi vreau să mulţumesc întregii comunităţi că ne suportă cât ne desfăşurăm investigaţia. Ancheta s-a terminat, iar informaţiile adunate vor merge către medicul legist, care va realiza autopsia. 

Câinii vor rămâne în adăpost, unde vor fi îngrijiţi, iar proprietarii lor vor fi ţinuţi la curent cu starea acestora. Ştim că este un proces dificil, dar munca noastră continuă", a declarat detectivul Josephine Horner, conform Mirror

Un cuplu spune că a văzut-o pe femeie cu câteva zile înainte de atac şi au descris drept "agitată, stresată". Se pare că atacul asupra acesteia ar fi avut loc după ce unul dintre câinii pe care îi plimba ar fi muşcat un alt om din parc, înainte de a se îndrepta spre victimă. 

Ceilalţi câini ar fi reacţionat exact ca o "haită de lupi" şi s-au năpustit asupra femeii. 

Amintim că şi în România o femeie a murit după ce a fost sfâşiată de o haită de câini. Pe 21 ianuarie, în zona digului Lacului Morii, Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, a fost atacată de câini în timp ce alerga în zonă. Tot ea mai fusese muşcată o dată de câini, în aceeaşi zonă, în aprilie 2022. 

De atunci, a pornit o întreagă discuţie despre vinovaţi, despre soluţii, dar şi despre cauzele care au dus la această tragedie, însă pentru moment nu s-a ajuns la nicio concluzie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel