Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 24 noi 2020 / 13:38
Femeie moartă, uitată de Poliție. Comisarul Untaru spune ce șanse mai sunt să se rezolve CRIMA
Foto ilustrativ
Comisarul şef (r) Mihai Untaru a analizat cazul femeii găsite moartă într-o scară de bloc din Săcele, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Conform RealitateaPlus, femeia prezenta urme de violență pe corp, iar surse din anchetă susțin că ar fi fost chiar violată. Femeia a fost găsită moartă în acest weekend, iar inițial s-a luat în calcul varianta unui suicid din cauza unei posibile boli incurabile de care ar fi suferit.

VEZI ŞI Femeie găsită moartă în scara unui bloc. S-a crezut că e vorba despre un suicid, dar autopsia a scos la iveală informații șocante

Ce şanse mai sunt pentru rezolvarea cazului

 

"Şanse să se rezolve cazul sunt. Condiţia este ca echipa de judiciarişti să se mobilizeze, să reanalizeze toată situaţia de la faţa locului, martorii care au găsit-o, condiţiile în care a fost găsită, inclusiv echipajul care a venit la faţa locului. Dacă avea urme de violenţă, era clar că acestea erau vizibile, nu puteau fi invizibile. Vorbim de o infracţiune la care locul de desfăşurare este un spaţiu comun, deci ar trebui să fie martori, şi nişte urme care încă se păstrează. Trebuie văzut dacă au fost camere de supraveghere. Nicio infracţiune nu e perfectă! Trebuie văzut dacă s-a respectat procedura de intervenţie, de la cei care au sunat la 112 la cei care au venit la faţa locului, echipajul SMURD sau de ambulanţă care a fost acolo, ce au găsit, ce au văzut, ce au palpat. Trebuie luat totul din punct de vedere medical şi faptic. 

Trebuie văzut cine poartă vina pentru neclaritate. Conform procedurilor, orice deces reclamat la 112, mai ales pe spaţiile comune, este cercetat conform normelor. Nu se lasă de izbelişte, să vină salvarea să constate decesul, să ia corpul şi gata. Nu, toate decesele anunţate la 112 sunt analizate. Cât timp persoana a decedat în spaţiul public, trebuie desfăşurate nişte activităţi. Poate au fost desfăşurate şi nu sunt făcute publice. Asta e altceva!", a declarat comisarul șef în rezervă Mihai Untaru pentru DCNews

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?