Femeie, găsită moartă alături de partenerul ei după ce luni a sunat la 112 și a țipat că este în pericol. Poliția a mers în zonă și a vorbit cu vecinii, după ce ”nu se auzeau zgomote”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
pexels
pexels
O femeie și un bărbat, care se aflau într-o relație, au fost găsiți morți în locuință, în localitatea Mircea Vodă. Luni, femeia a sunat la 112. S-a auzit țipând că este în pericol. Polițiștii nu i-au dat de urmă. Astăzi, a fost găsită moartă. 

”La data de 10 iunie a.c., ora 12,31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care ţipă şi spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află. Apelul la 112 a fost însoţit de date de localizare. Imediat, în localitatea Mircea Vodă au fost dirijate două echipe din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obţinute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote şi nici vreun conflict în derulare la imobilele din zona respectivă. S-au purtat discuţii cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaştere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat", se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Brăila.

IPJ Brăila precizează că "niciuna dintre persoane nu a putut oferi informaţii care să ajute la identificarea locaţiei sau a apelantei".

"S-a încercat reapelarea postului telefonic, fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate. Din verificările efectuate şi datele deţinute, la acest moment, telefonul ar aparţine unei femei de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren vecinii nu au putut furniza această informaţie.

Astăzi, 11 iunie a.c., în jurul orei 09,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă. A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei", informează IPJ Brăila. 

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, anterior evenimentului, nu au mai existat sesizări în contextul violenţei domestice în care să fi fost implicată vreuna dintre cele două persoane, citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel