Femeie găsită într-o valiză. Celebrul detectiv criminalist Untaru: Ce a „uitat” criminalul 
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a vorbit pentru DCNews despre cazul femeii găsite într-o valiză incendiată, în Giurgiu. 

Vineri seară, polițiștii din Ghimpați au fost sesizați de o persoană că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incendiu. În timpul intervenției, a fost găsit cadavrul unei persoane, într-un geamantan. Descoperirea macabră a fost făcută la câțiva metri distanță de șosea. 

Persoana care a dat alarma este un șofer de TIR. Comisarul Untaru a declarat pentru DC News că „faptul că șoferul de TIR a oprit acolo a fost salvarea anchetei pentru că omul acela practic a stabilit unitatea de timp în care a avut loc incendierea cadavrului.”

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru a atras atenția asupra faptului că, în mod normal, „un individ care poartă după el un cadavru și vrea să scape de el nu-l duce într-un loc ca ăsta. Orice individ posesor de mașină care are un job sau prin intermediul căruia s-a plimbat în țară, cam știe unde să arunce cadavru. De ce a ales zona aceea rămâne un semn de întrebare. Probabil că s-a bazat și pe faptul că, fiind început de ploaie aseară, a zis că nu se bagă prea mult de seamă. Poate fi o decizie luată pe baza condițiilor meteo”.

Cât despre fapta în sine, comisarul Untaru susține că nu e o „chestie tipică”, iar autorul „nu intră în sfera criminalilor de rând”. 

„E totuși genul de faptă făcută la disperare, dar cu foarte mult sadism”, a completat Untaru. 

Ce a „uitat” criminalul 

„Autorul ori nu și-a dat seama, ori e un tip fără prea multă cultură pentru că e o șosea înțesată de camere de supraveghere. Plus de asta, toți care și-au făcut vile în zona aia, au camere de supraveghere”, a continuat comisarul, subliind că „cred că lucrurile sunt făcute la disperare și n-a luat în calcul foarte multe lucruri.”

Untaru: Sunt convins că în maxim 24 de ore o să avem autorul

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), consideră, de asemenea, că „o să avem întâi autorul și apoi victima. Gafele pe care le-a făcut, incendierea, modalitatea de scăpare a cadavrului nu intră în sfera lucrurilor bine gândite și în felul ăsta anchetatorii au o mare șansă.”

În opinia, în maxim 24 de ore „sunt convins că vom avea autorul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel