Data actualizării:
Data publicării:

Femeie cu urme de violență, descoperită decedată în propria casă, în Prahova

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo
O femeie, cu urme de violență pe corp, a fost găsită moartă în propria locuință. Descoperirea, dar și sesizarea către poliția din Plopeni (Prahova) a fost făcută concubinul acesteia.

O femeie din Plopeni a fost descoperită decedată în propria locuință chiar de către concubin, acesta fiind cel care a și sesizat poliția, scrie Agerpres. Femeia prezenta urme de violență pe corp, a transmis, vineri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni au fost sesizaţi, joi seară, de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu privire la faptul că, în momentul când a revenit acasă de la serviciu, a găsit-o pe concubina sa decedată în locuinţa comună.

”În baza sesizării poliţiştii deplasaţi la adresa din oraşul Plopeni au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul femeii, care prezenta urme de violenţă pe corp.

Trupul femeii de 56 de ani a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au precizat reprezentanţii IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Potrivit presei locale, care îi citează pe vecini, cei doi parteneri se certau frecvent, însă niciodată Poliția nu a fost sesizată cu privire la acest aspect. Momentan nu este clar dacă este vorba despre o crimă și dacă rănile de pe corp i-au provocat femeii moartea.

Citește și: Ea este femeia care a murit după ce o sinucigașă a căzut peste ea, de la etajul cinci al unui bloc din București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel