Femeie condamnată după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri care nu ar fi respectat distanțarea fizică, în Anglia
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ supermarket / Imagine de Peggy cci de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ supermarket / Imagine de Peggy cci de la Pixabay
O femeie din Anglia a fost condamnată după ce a amenințat cu cutițul doi tineri pe care i-a acuzat că nu păstrau distanța față de ea și nici nu purtau măști de protecție, într-un magazin. 

Deborah Fudge, în vârstă de 63 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri. Femeia a recurs la acest gest pe motiv că tinerii nu ar fi purtat mască de protecție și nu ar fi respectat distanța față de ea, într-un magazin.

Fudge a fost condamnată la trei luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de un an, dar și la plata unei amenzi de 85 de lire sterline, conform Daily Star.

Totul s-a întâmplat în Grimsby, oraș-port la Marea Nordului. Femeia se afla la cumpărături când a fost deranjată de comportamentul a doi tineri, un băiat și o fată. Deborah Fudge le-ar fi spus să respecte măsurile și să păstreze distanța, în condițiile în care aceștia n-ar fi purtat nici măști de protecție. 

Când tinerii i-ar fi răspuns că distanța dintre ei este mai mare de doi metri, femeia a scos un cuțit și i-a amenințat că „se pot întâmpla lucruri urâte dacă mai sunteţi obraznici”. Fata a apelat la paznicul magazinului care, de altfel, a afirmat că Deborah Fudge s-a purtat urât şi cu el.

Deborah Fudge este fostă angajată a unui penitenciar şi s-a pensionat prematur pe caz de boală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel