Femeie căzută de la etaj. IGSU, precizări, pe minute, despre intervenția la incendiul din Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Lucian Bode: Voi lua măsuri imediat după ce e gata ancheta. Sursa: ISU Constanţa
Lucian Bode: Voi lua măsuri imediat după ce e gata ancheta. Sursa: ISU Constanţa
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis un comunicat de presă prin care face clarificări cu privire la intervenția pompierilor de la incendiul dintr-un bloc din Constanța. 

Referitor la incendiul produs în această dimineață în municipiul Constanța, care s-a manifestat într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de locuințe, IGSU face următoarele precizări:

Apelul la 112

• Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul ISU Constanța la ora 09.14

• La ora 09.15 au fost alertate simultan următoarele echipaje: 1 ambulanță SMURD tip B2, 2 autospeciale de stingere și 1 autoscară.

• Ambulanța SMURD tip B2 și cele 2 autospeciale de stingere au fost alertate din cadrul Detașamentului de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș, care se află la aproximativ 2 km față de locul producerii incendiului. Primul echipaj care a ajuns la locul intervenției a fost ambulanța SMURD tip B2, la ora 09.21

• Având în vedere că la Detașamentul de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș nu există autoscară, aceasta a fost alertată din cadrul Detașamentului de Pompieri Palas.

Minutul la care femeia s-a aruncat de la etaj

• Autoscara a ajuns la locul intervenției la ora 09.27, distanța parcursă fiind de 8 km. Ora la care femeia s-a desprins de la balcon a fost 09.25

• Forțele aflate la locul intervenției în momentul sosirii autoscării erau 2 autospeciale de stingere, 1 ambulanță SMURD tip B, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

• La nivelul județului Constanța există 3 autoscări, repartizate astfel încât să acopere întreaga zonă de competență, astfel: Cernavodă, Medgidia și Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel