Femeie agresată de concubin, salvată de copilul de 7 ani. A sunat la 112
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Femeia era bătută de concubinul ei, care o abuza atât verbal cât și fizic, când fiul acesteia, în vârstă de doar şapte ani, a sunat la 112.

O femeie din oraşul Tulcea, abuzată de concubinul său, a fost salvată de copilul ei în vârstă de 7 ani care a sunat la numărul unic de urgenţe 112, scrie Agerpres.

"Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor", se arată în comunicatul IJJ.

Două ordine de protecţie pe numele bărbatului

Bărbatul mai avea emise pe numele său alte 2 ordine de protecție provizorie, însă femeia nu a dorit prelungirea lor în instanță.

"Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, aducând la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei", se mai precizează în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel