„Femeia pisică" trăiește în Kenya. Crește în curtea ei 600 de animale de companie
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: pexels / Patricio Valdés
Foto: pexels / Patricio Valdés
O femeie din Kenya mamă a cinci copii, şi-a transformat casa cu patru dormitoare într-un adăpost pentru aproximativ 600 de pisici.  

Rachael Kabue, o femeie din Kenya mamă a cinci copii, a primit porecla de "femeia pisică" de la vecinii ei după şi-a transformat casa cu patru dormitoare de la periferia capitalei Nairobi într-un adăpost pentru aproximativ 600 de pisici, relatează vineri Reuters.

Femeia, în vârstă de 51 de ani, a pus bazele Sanctuarului Felin din Nairobi în 2020, luând de pe stradă pisici care aveau nevoie de adăpost şi de îngrijire medicală.

VEZI ȘI: Un pui de urs a fost salvat în ultimul moment de un turist care a sunat la 112. Povestea lui Kenya, miracolul din Libearty / foto

VEZI ȘI: Olanda vrea să interzică deţinerea de câini cu bot scurt şi de pisici cu urechi pliate

Odată ce animalele sunt într-o stare bună de sănătate, Kabue le oferă pentru adopţie.

"Bineînţeles că 95% din spaţiu este dedicat pisicilor, eu locuiesc într-un colţ" al casei, a povestit Rachael Kabue. Potrivit femeii, copiii ei iubesc pisicile şi îi susţin demersul.

"Niciun număr de pisici nu este prea mare - ceea ce ne limitează este spaţiul", a adăugat Rachael Kabue, notează Agerpres.

VEZI ȘI: Gest emoţionant! Un medic veterinar i-a tricotat urechi "noi" unui pitbull pe care nu voia nimeni să-l adopte

VEZI ȘI: Temperaturile „ciudate” vor putea ajunge o normă. Căldura extremă ar pune în pericol 40% din vertebratele terestre până la sfârșitul secolului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel