Femeia între cer și pământ cu Liana Stanciu și Vasile Ioana. Majestatea Sa Margareta, mesaj
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Liana Stanciu și Vasile Ioana
Liana Stanciu și Vasile Ioana
Ce este femeia? Femeia nu are o definiție, dar are o poveste. Iar această poveste o vedem acum prin ochii omului de radio și televiziune, Liana Stanciu, care poartă un dialog-confesiune cu Părintele Vasile Ioana, duhovnicul ei de peste 20 de ani.  

O carte care răspunde la cele mai profunde întrebări ale femeii:

Cum să fiu o mamă și o soție bună?

Cum mă ajută credința în momentele dificile?

Cum mă rog pentru cei aproape de sufletul meu?

Cum găsesc echilibru între viața personală și cea profesională?

Cum pot deveni model pentru generațiile viitoare?

Aceasta nu este o simplă carte, ci un ghid sufletesc!

Așa am putea să definim acest dialog extrem de personal, purtat de Liana Stanciu și Părintele Vasile Ioana, doi oameni trimiși de Dumnezeu pe Pământ pentru a aduce lumină în sufletele celor care îi întâlnesc.

Trăim într-o lume a vitezei, iar în tot acest haos cotidian, femeia, ființa cea mai sensibilă și delicată, e nevoită să jongleze până la epuizare cu diverse roluri: femeia-mamă, femeia-soție, femeia-fiică, femeia de carieră. Dar nu devine, oare, obositor, să ai atât de multe roluri încât ajungi să uiți de cea mai importantă relație din viața ta: relația cu Dumnezeu?

O carte a femeii în toată frumusețea ei!

În această carte, omul de televiziune Liana Stanciu și Părintele Vasile Ioana încearcă să răspundă la întrebarea “Ce înseamnă în ziua de azi să fii femeie?”, completându-și armonios ideile și gândurile cu privire la rolul femeii în toată complexitatea sa, în speranța că o vor ghida astfel încât să facă alegerile corecte și să aleagă drumul cel mai puțin pietruit, călătorind prin viață având ca ajutor suprem credința.

Cu înțelepciunea pe care numai un om al lui Dumnezeu o poate avea, Părintelui Vasile Ioana îi revine un rol esențial, acela de a ajuta femeile de pretutindeni să înțeleagă menirea lor pe Pământ și să realizeze că sunt perfecte în toate imperfecțiunile lor.

Astfel, cartea invită femeile să pășească pe drumul cel mai puțin pietruit, drumul Adevărului, călătorind prin viață cu credință și curaj.

„Sunt convinsă că femeile joacă un rol primordial în lumea de astăzi. Capacitatea noastră de empatie este puterea noastră. Femeile, atunci când li s-a dat posibilitatea, s-au dovedit a fi cei mai de încredere, corecți și de succes antreprenori din lume.” - Majestatea Sa Margareta, Principesă a României

Fragment din carte

„O femeie puternică este o femeie care are o mână forte, îmbrăcată într-o mănușă de catifea. Tot timpul spun asta: „Să nu uiți mănușa de catifea, imaginară sau nu!” Cred că despre asta e vorba.” –LIANA STANCIU

„Să ieșim din propriul egoism și să ne întrebăm: „Tu ce nevoie ai, eu ce pot să fac pentru tine?” Minunat! În felul ăsta ieși din nevoia ta proprie și te muți în nevoia celuilalt.” – PĂRINTELE VASILE IOANA

VEZI ȘI: De ce preotul Vasile Ioana stă toată ziua în biserică. În aceste zile, sunt cozi imense pentru a vorbi cu el. Se dau bonuri de ordine - https://www.dcnews.ro/de-ce-preotul-vasile-ioana-sta-toata-ziua-in-biserica-in-aceste-zile-sunt-cozi-imense-pentru-a-vorbi-cu-el-se-dau-bonuri-de-ordine_882861.html

Cartea a apărut la editura Bookzone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel