Femeia este discriminată în Biserică? ÎPS Teodosie explică statutul bărbatului și al femeii / video complet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Femeia este discriminată în Biserică? ÎPS Teodosie explică statutul bărbatului și al femeii / Foto Facebook Arhiepiscopia Tomisului
Femeia este discriminată în Biserică? ÎPS Teodosie explică statutul bărbatului și al femeii / Foto Facebook Arhiepiscopia Tomisului
Arhiepiscopia Tomisului, prin vocea purtătorului de cuvânt Eugen Tănăsescu, a transmis un nou mesaj după declarațiile ÎPS Teodosie despre rolul femeii ș al bărbatului în biserică.

'Vai, IPS Teodosie a supărat feministele și feminiștii necititoari de Biblie. Partea proastă cu propaganda e că te manipulează după cum vrea, folosind niște tehnici de manual:

1-accentuează hate-speech, că femeia e începutul răutății în lume, ca indignarea să crească, pe bază de misoginism închipuit.

2-uită/nu știe să spună că IPS Teodosie citează din Biblie când spune că Femeia a început păcatul

3-taie partea pozitivă a discursului, în care femeia a fost reabilitată prin Maica Domnului, ca nu cumva să pierzi efectul dorit de ură. Acu ce să-i faci, Biblia le miroase urât multora...plus că înțelegerea ei corectă e o adevărată corvoadă pentru cei cărora nu le trebuiesc aruncate mărgăritarele. Dar să vedem răspunsul complet al IPS Teodosie, ca să ne lămurim că tot prin femeie lumea a fost mântuită.', scrie pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului, dar și pe pagina lui Eugen Tănăsescu.

Iată și video-ul complet cu declarațiile ÎPS Teodosie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel