Femeia cu cea mai mare gură din lume: "Are 14,5 centimetri în lățime. Copiii râdeau de mine, dar acum este super puterea mea" (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Samantha Ramsdell deține un record internațional: numele ei apare în Cartea Recordurilor, fiind femeia cea mai mare gură din lume.

Momente incendiare în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată în această seară, de la 20:00, la Antena 1. Samantha Ramsdell, concurenta care a fost declarată femeia cu cea mai mare gură din lume, va face spectacol total pe scena iUmor. Ce provocări au primit Delia, Costel, Cheloo și Maia Morgenstern din partea ei, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea în această seară, la Antena 1.  

În vârstă de 32 de ani, Samantha Ramsdell deține un record internațional: numele ei apare în Cartea Recordurilor, fiind femeia cu cea mai mare gură din lume. "Are 14,5 centimetri în lățime… Da, întotdeauna, am avut o gură mare, iar copiii râdeau de mine. Dar, acum, asta este super puterea mea. Activez mult în social-media… Am și spectacole de comedie și show-uri de stand-up, am reprezentații live în orașul New York“, a povestit tânăra înainte să urce pe scena iUmor. 

Șerban Copoț a recunoscut-o imediat pe Samantha Ramsdell, pentru că aflase despre titlul primit de aceasta în Guinness World Records, iar Dan Badea a fost impresionat de povestea ei. „Pentru mine, a primi recunoașterea din partea Cărții Recordurilor este modul în care pot să le arăt celor care râdeau de mine că, într-adevăr, am o gură mare, însă, măcar este cea mai mare din lume“, a mai mărturisit concurenta, care a ținut să precizeze că a urmărit pe YouTube câțiva dintre foștii concurenți iUmor.

"Cred că ești foarte frumoasă"

Imediat după ce a început să performeze pe scena emisiunii de umor, toți cei din platou au fost absorbiți de energia ei. În plus, a înregistrat și o premieră în fața juraților și a celor aflați în public. Maia Morgenstern i-a spus: "Cred că ești foarte frumoasă, ai mult curaj, umor și iei viața ta, toate lucrurile care se întâmplă în viața ta cu voioșie și fericire. (…). Felicitări pentru curajul tău și bucuria vieții pe care o exprimi! Tu te bucuri de viata ta, iar asta este încurajator! Îți mulțumesc foarte mult. Iubesc zâmbetul tău!“.

La un moment dat, Samantha Ramsdell le-a oferit juraților câte un cheeseburger, însă, doar Delia și Costel au intrat în jocul ei. Cum a evoluat momentul vedetei de peste hotare pe scena de la iUmor, câte like-uri au primit și care au fost momentele pregătite de ceilalți concurenți, telespectatorii pot descoperi diseară, de la 20:00, doar pe Antena 1.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată ediția iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila – personaj devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește și:

Maia Morgenstern, "luată la rost" de Emilia Popescu şi Marius Bodochi: "La final, ia toți banii!"

Maia Morgenstern continuă seria juraţilor-surpriză iUmor în cadrul celui de-al șaselea episod al show-ului, difuzat duminică, de la 20:00, la Antena 1. Actrița li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în misiunea găsirii celui mai amuzant concurent al sezonului 13, dar nu va scăpa nici de bine-cunoscutul tratament al emisiunii. Bunii săi prieteni, Emilia Popescu şi Marius Bodochi, vor urca pe scena iUmor şi o vor lua la roast. Replici savuroase s-au îndreptat și către ceilalți jurați, iar momentele pot fi urmărite duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Emilia Popescu s-a prezentat pe scena iUmor cu un moment de roast deopotrivă sensibil şi acid. I-a cucerit pe juraţi încă de la primele secunde, iar pe Maia a emoţionat-o, după cum chiar ea avea să mărturisească la final. "Știți că Maia este un tsunami. Dacă nu știți, vă invit la orice piesă, absolut orice piesă în care joacă. Este un tsunami. Și vă întreb: oare câți supraviețuitori sunt după un tsunami? Foarța ei este colosală! Adică, oamenii stau încremeniți și se uită vrăjiți. Asta nu se învață, cu asta te naști! Intră în scenă, ia toată energia, ia toată emoția și, la final, ia toți banii!“, le-a dezvăluit ea celor prezenţi pe platoul iUmor, în vreme ce Maia a mărturisit: "Are un umor extraordinar! Și-ți mai spune și adevăruri, și ai nevoie, nu știu dacă de umor, dar, în orice caz, de multă onestitate. Mulțumesc foarte mult! M-a înduioșat, m-a înduioșat!”.  Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel