Felul în care ţii telefonul în mână poate spune multe despre personalitatea ta. Cu ce explicaţii vin psihologii
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursă foto: Brightside
Sursă foto: Brightside
Telefonul mobil a devenit indispensabil în viaţa noastră. Trimitem zeci de mesaje şi petrecem ore în şir vorbind la el. Dar ştiai că felul în care ţinem telefonul în mână trădează lucruri despre personalitatea noastră?

Ştiai că modul în care ţii telefonul în mâini poate spune multe despre caracterul tău? Cel puţin aşa spun cei de la Brightside, care se bazează pe studiile cercetătorilor americani în domeniul limbajului nonverbal. 

Priveşte imaginea de la începutul articolului şi alege opţiunea care crezi că te reprezintă!

1. Ţii telefonul cu o singură mână şi tastezi cu degetul mare

Acest lucru înseamnă că eşti o persoană care are multă încredere în forţele proprii. De cele mai multe ori, în carieră, îţi place să rişti totul pentru a putea ajunge la rezultatele dorite. Totuşi, în relaţii, faci exact opusul. Îţi place să analizezi cu răbdare situaţia, pentru a şti exact dacă se merită sau nu să faci un pas înainte. Din această cauză, oamenii s-ar putea să te considere o persoană izolată şi rezervată.

2. Ţii telefonul cu ambele mâini şi tastezi cu degetul mare

Acest lucru înseamnă că eşti o persoană intuitivă, inteligentă, înţeleaptă şi prudentă. Analizezi bine situaţia, înainte de a face primul pas. Ai tendinţa de a pune pe primul loc în viaţă raţiunea, ceea ce te ajută să nu te înşeli cu privirile la oamenii din viaţa ta. Cu toate acestea, cu greu poţi fi înţelept în dragoste. În iubire, iei decizii rapide şi, de multe ori, devii destul de critic cu persoanele apropiate.

3. Ţii telefonul cu ambele mâini şi tastezi cu degetele mari

Înseamnă că eşti o persoană rapidă, eficientă şi mereu gata să iei decizii. Te poţi adapta cu uşurinţă la mediul în care activezi şi poţi acţiona eficient şi în contexte noi. Când vine vorba de dragoste, nu reuşeşti să te apropii uşor de persoana care îţi place şi ai nevoie de mult timp, pentru a putea face un pas înainte.

4. Ţii telefonul cu ambele mâini şi tastezi cu degetul arătător

Dacă ai ales a patra opţiune, acest lucru înseamnă că eşti o persoană creativă, cu o mulţime de idei grozave. De asemenea, îţi place să petreci mult timp singură, pentru a-ţi aduna toate gândurile. Timiditatea te caracterizează şi, de multe ori, te împiedică să dezvolţi noi legături umane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel