Felix Rache- Mihai Gâdea, întâlnire de gradul zero la Palatul Victoria
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai Gâdea i-a luat un interviu premierului Mihai Tudose la Palatul Victoria, acolo unde a fost primit de fostul său coleg, Felix Rache, actual  consilier de stat la cabinetul prim-ministrului. 

”Mă întorc la vechiul loc de muncă?” l-a întrebat Felix Rache pe Mihai Gâdea.

După ce Mihai Gâdea a spus că la anteriora vizită a întâlnit-o acolo pe Alina Petrescu, Felix Rache i-a spus, în glumă, că speră să nu-i întâlnească și pe alții la următoarele vizite.

(w670)

Felix Rache i-a mai spus că ar fi frumos să-l găsească pe Mircea Badea la un moment dat. Pentru cei din Piața Victoriei, Felix Rache a transmis: ”Noi muncim, dar totuși nu până atât de târziu pe cât își imaginează lumea”. 

”Am rămas cu prietenii frumoase. Te consider și sper să mă consideri prietenul tău. Mircea e prietenul meu, camaradul meu, Adi Ursu, Cătălina Porumbel și mulți alții”, a mărturisit Felix Rache, la Antena 3. 

El a dezvăluit culise la Victoria: premierul Mihai Tudose avea ”prostul obicei” să-l viziteze des înainte să-și mute biroul.

(w670)

”Am un loc de parcare gratuit, dar nu-i o viață ușoară. Programul începe la ora 08:00 dimineața și se termină când se termină al premierului, la 20:00-21:00.” a mai spus Felix Rache. El a dezvăluit că are o cameră cu canapea și baie pentru zilele când programul se prelungește. 

Felix Rache a precizat că-l știa pe Mihai Tudose de cinci ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel