Feli, mesaj emoționant. Fotografie în premieră cu iubitul: "Omu' ăsta îi bărbatu' meu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Feli Donose a postat pe pagina de Instagram o imagine cu iubitul ei, alături de un mesaj emoționant.

"Mi-am spus acum: Iar îți dai iubirea pe dinafară să vadă toată țara, Feli!", a scris artista pe pagina de Instagram, alături de o fotografie în care-l sărută pe iubitul ei.

"Omu' ăsta îi bărbatu' meu"

"Nu prea pun eu poze cu Cătă... că lui nu îi place in "lumina reflectoarelor" deși pe mine mă susține până în pânzele albe să-mi duc în lume visele cât mă țin picioarele - vorba cântecului. De luni de zile mă gândesc dacă să postez poza asta.

E o poza de vara trecută. Din primul weekend petrecut in doi, fără Nora Luna fizic langa noi dar cu ea in gând la fiecare pas... Cand mă ține de mână pe stradă le spun mândră tuturor oamenilor pe lângă care trecem in gând: Omu' ăsta îi bărbatu' meu!" Ca si entitate pe pământul ăsta , eu mă consider o persoana întreagă", a mai scris artista.

"Sunt un intreg si jumatate' norocos"

"Nu cred că trebuie să ne completeze cineva ca să fim un intreg. Da atunci cand" ți-ai găsit jumatatea ", devii un întreg ȘI jumătate. Sunt un intreg si jumatate' norocos", adaugă Feli.

 
 
 
View this post on Instagram

Mi-am spus acum: Iar îți dai iubirea pe dinafară să vadă toată țara , Feli! Nu prea pun eu poze cu Cătă... că lui nu îi place in "lumina reflectoarelor" deși pe mine mă susține până în pânzele albe să-mi duc în lume visele cât mă țin picioarele - vorba cântecului. ❤️ De luni de zile mă gândesc dacă să postez poza asta. E o poza de vara trecută. Din primul weekend petrecut in doi, fără Nora Luna fizic langa noi dar cu ea in gând la fiecare pas.. Cand mă ține de mână pe stradă le spun mândră tuturor oamenilor pe lângă care trecem in gând : Omu' ăsta îi bărbatu' meu!" Ca si entitate pe pământul ăsta , eu mă consider o persoana întreagă. Nu cred că trebuie să ne completeze cineva ca să fim un intreg. Da atunci cand" ți-ai găsit jumatatea ", devii un întreg ȘI jumătate. Sunt un intreg si jumatate' norocos. ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) onJan 17, 2020 at 11:05am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel