Feli, fără diete după naștere! “Îmi place mult naturalețea la o femeie!”
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Pentru Feli, viața bate filmul! 

Cântăreața așteaptă cu nerăbdare să devină mămică. Totul s-a întâmplat foarte repede și a fost luată prin surprindere. Cum se menține în formă în perioada sarcinii și câte kilograme a luat în plus, ne spune imediat, în a doua parte a interviului pentru DC NEWS!

- Feli, crezi în dragoste la prima vedere?

Nu neapărat. Îndrăgostitul ține de mai multe aspecte, cred că e musai să și cunoști omul, să îl cunoști mai profund, dincolo de aspectul fizic. 

- Viața ta pare un film și te-a luat mereu prin surprindere! Ai o carieră în plină ascensiune, ai slăbit foarte mult, acum urmează să devii mămică...Te așteptai să decurgă așa?

Nu mă așteptam la niciunul din evenimentele din viața mea din ultimii doi ani. Au fost o totală supriză. Pe alocuri, a fost destul de greu de înțeles, dar dacă le pui în balanță, sunt mult mai multe lucruri frumoase care mi s-au întâmplat decât cele dureroase. 

(oar_w460)

- Cum ai reușit să te menții până acum în formă și să arăți atât de bine? Ce sacrificii faci și ce restricții alimentare ai?

 Muncesc mult și mănânc puțin și des. Aș fi vrut să zic că fac și sport, dar nu îmi iese constant. 

- Acum, în perioada sarcinii, cât ai luat în greutate și cum plănuiești să revii la kilogramele pe care le aveai dinainte de a rămâne însărcinată?

M-am îngrășat 8 kilograme. Nu am în plan să încep diete după naștere, ci să mă ocup de Nora-Luna. Am timp și pentru diete.

- În materie de beauty, cum îți place să te întreții și să te îngrijești? Ce nu îți lipsește niciodată din trusa de make-up?

Îmi place mult naturalețea la o femeie, de aceea dacă nu este neapărat nevoie, nu folosesc prea mult make-up. Am totuși mereu la mine un BB Cream și un blush.

(oar_w460)

- Pe plan muzical, pregătești o piesă nouă pentru fetița ta, pentru când se va naște?

Și prima piesă a fost un moment de inspirație, am scris-o pe nerăsuflate. Probabil că o să îmi găsesc inspirația după ce o să ne cunoaștem.

- Cu ce artist de la noi sau de afară îți dorești o colaborare muzicală?

Pregătesc următorul single la care am filmat deja videoclip și câteva colaborări frumoase. O să le auziți în următoarea perioadă. 

-  Cât de repede vei reveni pe scenă după ce vei naște?

O să îmi iau tot timpul de care eu și copilul meu avem nevoie. Când o să consider că mă pot desprinde de ea și ea e pregătită, voi reveni cu siguranță.  

- Cine o să te ajute cu creșterea fetiței tale?

În mare parte din timp o să fim noi doi, eu și tatăl ei, dar cu siguranță, ne vor ajută și mamele noastre. 

Citiți aici prima parte a interviului cu Feli pentru DC NEWS!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel