Feli Donose, în doliu. Toate concertele au fost anulate
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Feli Donose trece prin momente foarte grele. Îndrăgita cântăreață și-a pierdut tatăl. După decesul tatălui ei, Feli și-a anulat toate concertele.

Cei doi s-au apropiat în ultima perioadă, după ce nu și-au mai vorbit timp de şase ani, după cum a declarat recent într-un interviu.

„E foarte dubios că m-am încăpăţânat foarte tare. Noi la ultima ceartă... am explodat eu cumva. Într-o discuţie acum 6 ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri . Omul mi-a iesit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis -Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!. Nu puteam să am. Într-o zi eram în drum spre concert, mă uitam pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdila stomacul. Era telefonul în stânga şi zis.

[citeste si]

Îl sun(...) Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus Alo, conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi (...) Înainte să închid telefonul i-am spus „Hai că nu mai pot să mai vorbesc", nu mai ştiu ce am minţit şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea... plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolta şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele", a spus Feli în cadrul emisiunii Dincolo de aparențe, de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel