Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 13 ian, 12:39
Federer a cedat în urma criticilor ecologiștilor. Cu ce se va recompensa tenismenul
Foto: Agerpres
Roger Federer a transmis că va vona bani victimelor incendiilor australiene, după ce a fost criticat de activiștii pentru mediu.

Tenismenul elvețian Roger Federer, criticat de activiștii pentru mediu, printre care și Greta Thunberg, a anunțat că va dona pentru sinistrații incendiilor din Australia, conform Agerpres.

„Dacă putem ajuta, este bine să arătăm solidaritatea noastră în fata unei situații devenite incredibilă", a declarat nr. 3 mondial cu ocazia unui eveniment publicitar la Melbourne.

Rafa Nadal și Serena Williams, donatori 

 

Alături de mai multe personalități din tenis, printre care și Rafa Nadal sau Serena Williams, care s-au angajat că vor duna sute de mii de dolari, Federer a spus că va face și el „o donație personală miercuri", la Melbourne.

Criticat de ecologiști pentru relația sa cu Credit Suisse, care, conformacestora, a împrumutat miliarde de dolari industriei energiilor fosile, Federer a spus că le este „recunoscător tinerilor activiști pentru protecția mediului că ne-au determinat să ne examinăm comportamentele".

Greta Thunberg, critica lui Federer

 

„Începând din 2016, Credit Suisse a furnizat 57 miliarde de dolari firmelor în căutarea de noi zăcăminte de combustili fosili, ceea ce este total incompatibil cu ClimateAction. Roger Federer, aprobi aşa ceva?", a transmis Greta Thunberg.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro