Data publicării:

Federaţia din Guineea a scos la concurs postul de selecţioner al primei reprezentative

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Federaţia de fotbal din Guineea a scos la concurs postul de selecţioner al primei reprezentative, publicând un anunţ în acest sens pe site-ul său, scrie L'Equipe.

Conform anunţului, doritorii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, printre care să cunoască bine limba franceză, să aibă o experienţă deosebită în fotbalul african, să fie dispuşi să locuiască permanent în Guineea pe durata contractului, să fi avut succese deosebite ca antrenor sau selecţioner.

Solicitanţii, din ţară sau din străinătate, vor trebui să trimită dosarul pe adresa Federaţiei într-un plic închis, cu ştampila confidenţial, care să conţină şi un CV detaliat, o scrisoare de intenţie şi patru fotografii.

De asemenea, se menţionează şi care va fi obiectivul noului tehnician, acela de de a califica Guineea în faza finală a CAN 2021 şi la Cupa Mondială din 2022, însă nu este menţionat salariul oferit. Cei selectaţi se vor prezenta în faţa unei comisii la sediul Federaţiei din Guineea.

Federaţia este în căutarea unui succesor al belgianului Paul Put, demis după eliminarea naţionalei în şaisprezecimile CAN 2019 în faţa Algeriei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel