Fed Cup 2015. Presa canadiană comentează gestul Alexandrei Dulgheru de la finalul meciului cu Eugenie Bouchard
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Presa canadiană a comentat gestul făcut de Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, la finalul partidei disputate sâmbătă la Fed Cup împotriva canadiencei Eugenie Bouchard , locul 7 WTA, încheiată cu scorul  de 6-4, 6-4 în favoarea sportivei din România.

"Echipa română a salutat această victorie luînd-o puţin în derîdere pe Bouchard. Vineri, aceasta a refuzat să strîngă mîna adversarei sale după tragerea la sorţi, aşa cum cere tradiţia. Sîmbătă, înainte de a se duce la fileu, Dulgheru a întins mîna echipei sale iar compatrioţii săi au ignorat-o. Adevărata strîngere de mînă a fost mai degrabă seacă", a scris Radio Canada, potrivit gsp.ro.

Gestul echipei române a fost comentat și de site-ul tenniscanada.com: "Românii au trimis o săgeată subtilă către Bouchard, atunci când echipa a mimat că dă mîna cu Dulgheru la finalul partidei".

"După această victorie importantă contra lui Genie Bouchard, membrii echipei române au întins mîinile către eroina lor, Alexandra Dulgheru, înainte de a o evita şi a-şi trece mîinile prin păr. Captată de camerele de luat vederi, scena a fost o aluzie clară la gestul lui Genie de vineri, care a refuzat să strîngă mîna româncei la tragerea la sorţi", notează site-ul canoe.ca, citat de Mediafax.

FED CUP. Alexandra Dulgheru a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-4, 6-4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel