Februarie, lună complicată pentru o ZODIE! Primește un mesaj important. Astrolog: Evitați relațiile toxice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Februarie, lună complicată pentru o ZODIE! Primește un mesaj important. Astrolog: Evitați relațiile toxice / Foto Pexels
Februarie, lună complicată pentru o ZODIE! Primește un mesaj important. Astrolog: Evitați relațiile toxice / Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a realizat o emisiune specială despre horoscopul iubirii în luna februarie. 

„Toată lumea se așteaptă ca februarie să fie luna iubirii. Și normal că și noi, românii! Pe lângă sărbătoarea importată, Sfântul Valentin, avem și Dragobetele. Dar uite că, în februarie 2021, astrele nu sunt deloc prielnice. Pentru că Venus, planeta iubirii, va fi până pe 25 februarie în Vărsător, semn al mentalului, detașării, independenței, emancipării. Cu alte cuvinte, pot apărea relații la distanță, noncomformiste, instabile sau vom simți răceală în relațiile deja existente”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Ce se întâmplă cu o zodie

„Evitați pe cât posibil să intrați în relații secrete sau relații complicate cu oameni care au deja o relație. Evitați să vă întoarceți la foști parteneri, mai ales dacă vă caută. Deci, evitați tot ce e relație toxică, complicată, traumatizantă. Stați în așteptare.

Pentru cei care sunt deja într-o relație, nu vor avea la fel de mult timp pentru partener, multă muncă, multă agitație. Și partenerul are multe lucruri de rezolvat. Lucruri birocatice.

În orice caz, pentru toți, evitați relațiile complicate în februarie. Și nu credeți în promisiuni”, a spus Daniela Simulescu despre Pești și cei cu ascendent în această zodie. 


Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel