FCSB-Viktoria Plzen: Steaua are jucător de calitate, dar nu ne temem
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Champions League
Champions League
Fotbalistul formației Viktoria Plzen, Daniel Kolar, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Arena Națională din Capitală, că FCSB, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, are jucători de mare calitate, însă nu se teme de niciunul dintre aceștia.

"Sunt bucuros că m-am întors la Plzen (n.r.—sezonul trecut a evoluat la echipa turcă Gaziantepspor), s-a terminat și pregătirea, iar mâine este primul meci, sper să începem cu dreptul. Am urmărit câteva înregistrări, Steaua (n.r. — FCSB) are câțiva jucători de mare calitate, iar echipa este foarte unită. Noi avem un respect deosebit pentru adversari, dar nu este vreun jucător anume de care să ne temem", a afirmat Kolar.

Jucătorul speră ca în acest sezon echipele din Cehia să aibă mai mult succes în cupele europene decât cele românești. "Știm că anul trecut Sparta Praga a fost eliminată de Steaua. Nu ne-am pregătit în vreun mod special. Și dacă nu era meciul de anul trecut, noi oricum ne pregăteam. Într-adevăr, în ultimul timp echipele românești au avut un succes mai mare în cupele europene. Să sperăm că anul acesta nu se va mai întâmpla așa și vom merge noi mai departe", a precizat Daniel Kolar.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, marți, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat la 2 august, în Cehia, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel