FCSB - Rapid Viena. Becali, scandal și înjurături după meci: Dă-i drumul de aici!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
becali
becali
FCSB a pierdut calificarea în Europa League în fața lui Rapid Viena. Chiar dacă FCSB s-a impus 2-1, nu a fost suficient. Rapid avea avantajul victoriei cu 3-1 de la Viena și a trecut mai departe.

După meci, Gigi Becali a dat declaraţii în faţa zonei VIP, dar au urmat momente tensionate în care omul de afaceri s-a luat la harţă cu suporterii care l-au înconjurat.

Finanţatorul FCSB a presupus că Dumnezeu l-a pedepsit pentru că l-a transferat cu scandal pe Andrei Vlad de la U Craiova, iar în aceeaşi măsură l-a criticat în termeni duri pe tânărul portar român care a gresit grav la gol. După ce a spus ultimul cuvânt în faţa reporterilor, Becali s-a îndreptat către maşina personală, dar s-a oprit şi a privit în punct fix.

Auzind că este înjurat de fanii FCSB, finanţatorul a identificat zona din care veneau trivialităţile şi s-a îndrepătat către suporteri. Au urmat momente tensionat, cu Becali înconjurat de gărzile de corp şi cu câteva cuvinte mai dure. Unul dintre suporteri a luat cuvântul: "Am venit cu fetiţa aici ca să văd Steaua...", informează Prosport.

Omul de afaceri nu a mai suportat situaţia şi a reacţionat nervos imediat: "Ia dă-i drumul de aici! Dă-i drumul! Am venit aici ca să mă înjuraţi voi?".

Becali a mai împărţit câteva cuvinte şi s-a îndreptat, mai apoi, către maşina personală pentru a pune capăt conflictului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel