FCSB - Rapid Viena. Becali: Echipa se știe. Sunt singurele întrebări
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
FCSB. foto: @FCSBOfficial
FCSB. foto: @FCSBOfficial
FCSB joacă joi la București returul play-off-ului Europa League, împotriva lui Rapid Viena.

FCSB a pierdut partida tur de la Viena, scor 3-1, iar joi e condamnată să întoarcă scorul pentru a atinge obiectivul de a accede în grupele Europa League și pentru beneficia de cele 10 milioane de euro oferite de UEFA pentru echipele calificate în grupe.

Becali a vorbit despre echipa care va juca joi, precizând că nu există decât câteva semne de întrebare.

„Asta e o întrebare la care nu cred că poate nimeni în seara asta! (n.r. - întrebat dacă Rusescu va fi titular în meciul cu Rapid Viena) Rusescu e caviar, mi-a plăcut foarte mut. Dacă vorbim de al doilea vârf, Tănase nu a demonstrat nimic în seara asta! E chiar mai bun al doilea vârf, decât vârf! Între Bizonul sau el, nu se pune problema! Ca vârf. Întrebarea e dacă va juca el sau Tănase. Cred că în stânga va juca Teixeira, de aia l-a odihnit Dică.

O altă întrebare e la mijlocaşul central de lângă Pintlii. Dică trebuie să-şi aleagă dintre Filip, Nedelcu sau Ovidiu Popescu. Qaka nu va juca, e obosit, a jucat tot meciul cu Viitorul! Fundaş stânga va fi Stan, de aia a fost odihnit. E mai bun decât Morais pe faza ofensivă!", a spus Becali după meciul cu Viitorul, la Dig iSport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel