FCSB-Plzen. Dică explică rezultatul și duelul dintre Alibec și Bălașa
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Nicolae Dică a explicat înfrângerea din meciul cu Viktoria Plzen care poate duce la pierderea primului loc în grupă. 

"Ştiam că o să avem un meci greu. La 0-0 ne-am creat câteva ocazii de a marca. Am avut probleme pe faza defensivă, nu am câştigat dueluri aeriene şi cei de la Plzen au reuşit să marcheze două goluri şi aşa s-a scris istoria meciului. Nu am vorbit cu băieţii în vestiar. Niciodată nu vorbesc cu jucătorii în vestiar după meci", a declarat Dică la PRO X.

Antrenorul FCSB a explicat și duelul dintre Alibec și Bălașa și decizia care a fost luată. 

 "Am spus să bată Bălaşa pentru că era o lovitură liberă pentru un fundaş de picior drept şi de asta i-am spus să-l lase pe Bălaşa".

Primul loc se va decide în ultimul meci de acasă, cel cu Lugano. 

"Despre cei de la Lugano s-a spus că sunt slabi, că nu o să facă nimic, dar iată că i-au încurcat pe ceilalţi (n. red - pe Hapoel Beer Sheva). Am pierdut două jocuri consecutiv, dar jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Eu consider că am jucători cu caractere puternice şi sunt sigur că vor face o partidă bună cu Astra în campionat. Ne aşteaptă un meci greu în campionat, cu Astra, iar obiectivul e câştigarea campionatului şi de asta am lăsat mai mulţi jucători acasă. Trebuie să câştigăm cu Lugano", a mai spus tehnicianul vicecampioanei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel