FCSB - Lazio. Sute de jandarmi pe Naţional Arena. Echipa probabilă FCSB
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Parida FCSB-Lazio va fi supervizată de peste 500 de jandarmi care vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice cu ocazia meciului de joi. FCSB Lazio începe la ora 22.00.

Peste 500 de jandarmi vor acţiona în Bucureşti pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor la partida de fotbal dintre FCSB şi Lazio, care se va disputa joi, începând cu ora 22,05 şi va fi difuzată pe PRO TV.

FCSB Lazio , jandarmi vorbitori de limba engleză

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru buna desfăşurare a acestei competiţii sportive internaţionale, deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei. În dispozitivul de ordine publică se vor afla jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, care vor participa la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaţionare cu suporterii echipei oaspete. Aceştia vor fi sprijiniţi de către trei reprezentanţi din cadrul Clubului Lazio - specializaţi în gestionarea competiţiilor sportive cu grad ridicat de risc, care au misiunea de a facilita dialogul şi transmiterea principalelor mesaje ale autorităţilor române, precizează sursa citată.

De asemenea, specialişti din cadrul Serviciului de prevenire al Jandarmeriei Capitalei vor împărţi suporterilor oaspeţi flyere în limba engleză cu principalele recomandări din legislaţia naţională referitoare la desfăşurarea competiţiilor sportive.

FCSB Lazio Spectatorii, obiecte interzise:

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20,00 doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion Jandarmeria le recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, se mai arată în comunicatul citat.

FCSB - Lazio, echipa probabilă a Stelei

Vlad - Benzar, Planici, Gaman, Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Florin Tanase - Gnohere

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel