FCSB. Duckadam a răbufnit după înfrângerea lui Becali: Talpan le știe pe toate
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
FCSB a pierdut procesul cu Steaua, reprezentată de juristul Talpan. Astfel că tot palmaresul echipei până în 2003, brandul, dar și numele Steaua se află la echipa armatei din liga a IV-a și nu la FCSB, echipa deținută de Becali.

Helmuth Duckadam, angajat la FCSB, a vorbit despre această adevărată lovitură primită de FCSB și Becali.

"Nu am înţeles nici eu nimic din povestea asta cu palmaresul. Eu nu mai înţeleg absolut nimic, sunt depăşit de situaţie, în momentul în care practic tu ca CSA nu mai ai echipa de fotbal, o cedezi practic, nu mai poţi să continui activitatea, după 13 ani în care nu ai avut activitate, ceri despăgubiri, ţi se aprobă?! Înseamnă că din 2003 aceaasta echipa nu a existat, păi ce e asta? Din 2003 până în prezent, campionatul României a fost un fals, toate participările în 13 ani de zile în Europa a fost un fals, toată perioada asta a dispărut", a declarat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al celor de la FCSB, la Pro X, potrivit Prosport.

"Sunt lucruri avocăţeşti, judecătoreşti, nu înţelege nimeni nimic. E foarte greu de înţeles, de digerat, eu în 2005 am fost invitat de către UEFA, am stat la masă cu prinţul Albert de Monaco, mi s-a dat o plachetă de care sunt foarte mândru, pentru ceea ce am făcut în fotbalul european, înseamnă că aceşti oameni sunt paraleli, domnul Talpan le ştie pe toate şi justiţia din România judecă pe nişte acte şi documente care nu au treabă cu realitatea propriu-zisă, această echipa a evoluat în Europa, a adus zeci de mii de suporteri la stadion, nu se poate aşa ceva", a continuat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel