FCSB - CFR Cluj : A fost stabilit arbitrul de centru. Clujenii nu au pierdut cu el niciodată
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
A fost stabilit arbitrul la derby-ul dintre CFR și FCSB.

Arbitrul FIFA Istvan Kovacs va arbigtra întâlnirea dintre CFR Cluj și FCSB, considerată cu grad maxim de risc, arată gsp.ro. Pentru Kovacs va fi cel de-al 16-lea meci din actualul sezon de Liga 1.

Statistica arată că echipa lui Dan Petrescu nu a pierdut niciodată pe teren propriu, cu Istvan Kovacs la centru, în 22 de meciuri, având 11 victorii și 10 remize, în total, în timp ce pe teren propriu CFR are 6 victorii și 7 remize.

Iar jucătorii celor două echipe trebuie să fie extrem de atenți pentru că până acum a acordat cinci cartonașe roșii și cinci lovituri de la 11 metri!Pe CFR a condus-o de 22 de ori: 11 victorii, 10 remize și o singură înfrângere: 1-2 cu CSU Craiova în 2017. FCSB a pierdut cinci dintre cele 11 meciuri cu Istvan la centru, 7 meciuri terminându-se la egalitate.

Becali a vrut arbitri străini

Becali a cerut arbitri străini la meciul cu CFR Cluj, însă Răzvan Burleanu le-a spus chiar cu o zi înainte că: "Nu vom avea arbitri străini", ceea ce s-a și întâmplat. În cele 15 partide arbitrate în acest sezon, Kovacs a acordat 5 cartonașe roșii și 5 lovituri de pedeapsă. De remarcat că centralul de 34 de ani a avut 4 greșeli majore.

În acest sezon, Kovacs a mai arbitrat CFR de două ori: CFR Cluj - CSU Craiova 0-0 și Viitorul - CFR Cluj 0-1 și a fost de trei ori la centru la meciurile celor de la FCSB: Astra - FCSB 1-0, Viitorul - FCSB 1-4, Dinamo - FCSB 1-1.

Citește și: FCSB - Sepsi rezultat | Goluri anulate, goluri spectacol. Rezultat important în lupta pentru titlu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel