FC Voluntari l-a transferat pe croatul Ivan Pesic, fost jucător la Dinamo
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
FC Voluntari anunță că l-a transferat, de la Vorskla Poltava, echipă din prima ligă a Ucrainei, pe jucătorul Ivan Pešić, care s-a alăturat lotului condus de Bogdan Andone. 

"Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Ivan Pešić este un jucător croat, nascut la Sibenik ,în vârstă de 28 de ani. Ivan a mai evoluat în cariera sa la Hajduk Split, A.Klagenfurt, HNK Sibenik , NK Zadar, Dinamo București ,Shakhtar Karagandi și FC Kaysar. FC Voluntari îi urează" Bun venit !" și îi dorește să aibă parte de evoluții excelente sub culorile clubului nostru!", transmite clubul ilfovean. 

Clubul ilfovean i-a mai adus în această iarnă pe mijlocaşul ceh Lukas Droppa (Gaz Metan Mediaş), pe fundaşul Marius Briceag (FCSB), pe atacantul nord-macedonean Viktor Angelov (Siroki Brijeg), pe mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), pe mijlocaşul portughez Helder Tavares (Giresunspor), pe mijlocaşul belgian Martin Remacle (Pandurii Târgu Jiu) şi pe fundaşul central algerian Mourad Satli (Muaither SC).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel