FC Voluntari - FCSB, amânat. Arbitrii decid soarta meciului - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, a fost amânată pentru o dată ulterioară, din cauza terenului impracticabil, a anunţat LPF.

Update

Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi, se arată în comunicatul LPF.

Știrea inițială

În primă instanţă, arbitrul George Rădulescu (Bucureşti) a constatat că terenul este îmbibat cu apă din cauza ploii insistente, iar mingea nu sare, cum stipulează regulamentul, şi a decis amânarea cu o oră a loviturii de start. Arbitrul a ieşit din nou pe gazon, după o oră şi a testat din nou suprafaţa de joc, după care a decis că meciul nu se poate disputa. Partida a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel