FC Viitorul - CS Universitatea Craiova, ploaie de GOLURI. Rezultat final
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FC Viitorul a disputat ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I împotriva formației CS Universitatea Craiova.

Craiova a învins cu scorul de 4-1 (1-1). Formaţia condusă de Cristiano Bergodi a deschis scorul în minutul 18 prin Elvir Koljic, acesta profitând de o pasă greşită a fundaşului Andrei Ciobanu. Atacantul bosniac al Universităţii Craiova a reuşit dubla în repriza secundă, când a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 17 metri. Koljic a ajuns astfel la 4 goluri marcate în primele 3 etape ale noii ediţii de campionat.

În minutul 66, Nicuşor Bancu a marcat al treilea gol al formaţiei oltene cu un şut plasat de la 7 metri lateral stânga după o centrare a lui Ştefan Vlădoiu. Pentru Universitatea Craiova a mai înscris Andrei Ivan în minutul 75, acesta fructificând o pasă în adâncime a lui Dan Nistor. Unicul gol al echipei FC Viitorul a fost marcat în prelungirile primei reprize de atacantul Kevin Luckassen în urma unei pase a lui Alexandru Măţan.

Acesta a fost primul gol al atacantului olandez de origine ghaneză în tricoul echipei din Ovidiu. Formaţia gazdă a evoluat din minutul 5 cu un om mai puţin pe teren după ce Andrei Artean a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete în urma unui fault dur asupra lui Alexandru Cicâldău. În urma succesului de la Ovidiu, Universitatea Craiova a urcat pe prima poziţie a clasamentului Ligii I, rămânând singura echipă cu maximum de puncte, 9, după primele trei etape ale Ligii I.

De partea cealaltă, FC Viitorul a coborât pe ultimul loc al clasamentului, având 1 punct, la fel ca Astra Giurgiu şi FC Argeş, dar cu un golaveraj mai slab. FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4 (1-1), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu Au marcat: Kevin Luckassen (45+2), respectiv Elvir Koljic (18, 51), Nicuşor Bancu (66) şi Andrei Ivan (75). Cartonaş roşu: Andrei Artean (FC Viitorul, 5). Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş) Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel